DIGITAL MARKETING

Social Media Marketing

Μαζί θα σχεδιάσουμε τη δική σας Στρατηγική Μάρκετινγκ και θα αυξήσουμε τα κέρδη σας!

Διαθέσιμες σε όλα τα πακέτα

Κατά παραγγελία σε επιλεγμένα πακέτα

και οι απαντήσεις τους

Κόστος Παρακολούθησης & Ενεργειών

Βασικές Υπηρεσίες
Διαθέσιμες σε όλα τα Πακέτα Social Media Marketing
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ PILLAR PLAN™

Καταγράφουμε τους στόχους που έχετε, τα κανάλια στα οποία πρέπει να επικεντρωθείτε, το κοινό σας καθώς και το αντίστοιχο περιεχόμενο που πρέπει να προετοιμαστεί. Ποιοι επιλέγουν; Τι επιλέγουν να δουν; Πότε επιλέγουν να το δουν; Γιατί επιλέγουν να το δουν; Απαντάμε και συνεχίζουμε…

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΑΣ

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι είστε αφοσιωμένοι στη δουλειά σας. Είναι αδύνατον να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια σας. Εκτός εάν η δουλειά σας είναι τα Social Media!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η διαφήμιση στα Social Media διαφέρει από άλλα είδη διαφήμισης. Δίνει τη δυνατότητα για ειδικά στοχευμένες ενέργειες που αποφέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ, ΜΗΝΙΑΙΟΥ & ΕΤΗΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Ποια είναι η σωστή στιγμή για να προγραμματίσετε την προβολή σας; Πώς αυτό θα γίνει σωστά;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Γιατί θέλετε να γνωρίζετε τι απήχηση έχουν οι ενέργειές μας και πώς κατανέμεται το ημερήσιο budget σας.

Πρόσθετες Υπηρεσίες
Διαθέσιμες σε Επιλεγμένα Πακέτα
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Εάν έχετε επιχείρηση με μεγάλους ημερήσιους τζίρους, τότε σίγουρα απαιτείται ημερήσιο πλάνο ενεργειών.

VIP MONITORING 24/7/366

Θα χρειαστείτε τους συνεργάτες σας στη Lifehacker Κυριακές, γιορτές και αργίες; Είναι κρίμα το account σας να παραμένει «σιωπηλό» για 48 ώρες, όταν μπορούμε να το παρακολουθούμε χωρίς παύσεις.

ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Τα Social Media δεν είναι χρήσιμα μόνο για να προβάλλετε το brand σας, αλλά και για να λαμβάνετε χρήσιμη θετική ή ακόμη πιο χρήσιμη αρνητική ανατροφοδότηση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΗΜΗΣ

Τα Social Media δεν είναι χρήσιμα μόνο για να προβάλλετε το brand σας, αλλά και για να λαμβάνετε χρήσιμη θετική ή ακόμη πιο χρήσιμη αρνητική ανατροφοδότηση.

ΣΤΟΧΕΥΣΗ
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Ελεύθερος Επαγγελματίας ή Ατομική Επιχείρηση;

Η υπηρεσία αυτή δεν απευθύνεται σε εσάς! Η πρώτη σας σκέψη είναι «Γιατί να αναθέσω σε κάποιον τρίτο την επιμέλεια και τη διαχείριση του account μου, αφού μπορώ να το υποστηρίξω μόνος/η μου;». Σωστά! Μπείτε στα Social Media και δημιουργείστε!

Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις!

Εάν έχετε Μικρή ή Μεσαία Επιχείρηση, τότε το μάρκετινγκ πρέπει να αποτελεί βασική σας προτεραιότητα. Με συγκεκριμένες, σωστά σχεδιασμένες και τακτικές ενέργειες, που μαζί και με ιδιαίτερη προσοχή θα οργανώσουμε, θα σας βοηθήσουμε να μπείτε δυναμικά στη Social Media εποχή. Να έχετε πραγματικά κέρδη δημιουργώντας SMART στόχους και στρατηγικές σε κάθε μέσο.

Μεγάλες Επιχειρήσεις

Εάν έχετε Μεγάλη Επιχείρηση, τότε ήδη θα έχετε οργανώσει εσωτερικό τμήμα μάρκετινγκ! Εάν δεν το έχετε κάνει η καλύτερη μέρα για να ξεκινήσετε είναι η 4η Φεβρουαρίου 2004, η αμέσως επόμενη είναι σήμερα!

Συχνές Ερωτήσεις
Όλα όσα ζητάτε να μάθετε

Εάν έχετε απλά ένα account στο Facebook και πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα, τότε προτείνουμε να το συντηρήσετε μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά σεμινάρια στην αγορά που πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε θαύματα!

Αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε καμπάνιες που δεν έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες. Αυτό που απαιτείται συνήθως είναι να μπει μία τάξη στο/στα account σας και να δημιουργήσουμε μαζί μία συνολική στρατηγική για τα Social Media. Θα ελέγξουμε τα accounts σας και θα σας προτείνουμε λύσεις.

Φυσικά! Είμαστε επιχείρηση με έδρα στην Ελλάδα και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για περισσότερα από 10 χρόνια. Όλοι οι λογαριασμοί σας θα συνδεθούν με τους δικούς μας. Δεν χρειαζόμαστε προσωπικά στοιχεία. Εφόσον μας δώσετε πρόσβαση, μπορούμε να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε τους λογαριασμούς σας με απόλυτη ασφάλεια και όλες τις σχετικές δικλείδες Two Factor Authentication.

Όχι μόνο τα κείμενα, αλλά και το συνολικό περιεχόμενο (εικόνες, video για post κ.λπ.). Όλα θα βασίζονται στο υλικό σας και θα εμπλουτίζονται από επαγγελματία designer και εξειδικευμένο κειμενογράφο.

Φυσικά. Οι καμπάνιες σας θα αναβαθμιστούν, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και πραγματικά κέρδη από πελάτες που επιθυμείτε να έχετε!

Ναι. Το website σας θα συνδεθεί μέσω συγκεκριμένων μηχανισμών (Google Tag Manager, Facebook Pixel, Google Analytics 4 – Web & Mobile) και θα εισαχθούν οι συγκεκριμένες προδιαγραφές (π.χ. opengraph metadata) σε όλο το website, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή στατιστική παρακολούθηση και λειτουργικότητα.

Όλα τα πακέτα της Lifehacker περιλαμβάνουν στρατηγική επιλογή των δικτύων Social Media (Facebook, Instragram, Linkedin), δημιουργία social posts, boosted posts, επεξεργασία branded γραφικών, web copywriting και στατιστική μελέτη για το account σας.

Ναι. Στοχεύουμε σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που είναι ασύμφορο να κάνουν πρόσληψη προσωπικού για τη διαχείριση των Social Media. Ωστόσο θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί με εσάς. Θα πρέπει να μας αποδείξετε με τη σειρά σας ότι οι μηχανισμοί που θα στήσουμε δε θα πάνε χαμένοι. Για αυτό το λόγο αναλαμβάνουμε πελάτες που τους τελευταίους 12 μήνες έχουν κατ'ελάχιστο μηνιαίες διαφημιστικές δαπάνες που αγγίζουν ή ξεπερνούν τα 1000€.

Όχι. Η συνεργασία μας θα είναι μαζί σας και όχι με το agency που ίσως σας έχει ήδη αναλάβει. Υποθέτουμε ότι και εσείς θεωρείτε φυσιολογικό να μην λαμβάνετε ταυτόχρονα δύο διαφορετικά σκευάσματα όταν ασθενείτε.

Εάν σας έχει ήδη αναλάβει κάποιο agency θα πρέπει να μελετήσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναπροσδιορίσετε και να συνεχίσετε τη συνεργασία σας μαζί του, που είναι το καλύτερο, εάν είστε ήδη ευχαριστημένοι σε μεγάλο βαθμό. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε προχωρήστε μαζί μας στο επόμενο βήμα.

Δεν είναι απαραίτητο. Όμως, είναι αναγκαίο να δημιουργηθούν οι μηχανισμοί που θα ζητήσουμε από την εταιρεία που έχει αναλάβει το developing.

Όχι. Δεν αναλαμβάνουμε πλέον επιχειρήσεις που δεν έχουν WordPress/WooCommerce. Έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα με αυτοματοποιημένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών με χαμηλό κόστος. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να γίνει εάν ασχολούμαστε με όλα τα λογισμικά ιστοσελίδων που υπάρχουν σήμερα.

Χρειάζεστε μία απάντηση για τις ενέργειες Social Media Marketing;
Στείλτε την στο support@lifehacker.gr και θα την απαντήσουμε τις επόμενες 24 ώρες!

Συνεργαστείτε με Social Media Manager Experts
και απογειώστε την ιστοσελίδα ή το eshop σας!

Μπορούμε να βοηθήσουμε με μία συνολική στρατηγική!

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Κόστος Δημιουργίας
Social Media Marketing

FREELANCER

Fly Alone

Eίστε ελεύθερος επαγγελματίας  ή έχετε ατομική επιχείρηση; Προτείνουμε να παρακολουθήσετε ταχύρρυθμα σεμινάρια για Social Media για να αποκτήσετε τις βασικές γνώσεις διαχείρισης και επιμέλειας των λογαριασμών σας.

Εβδομαδιαίο μικρό κόστος σε διαφήμιση θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε πελάτες.

Γίνετε γνωστοί για τις καλές υπηρεσίες σας στην περιοχή σας!

SMALL BUSINESS

προϋπόθεση ανάληψης έργου
ελάχιστες μηνιαίες διαφημιστικές δαπάνες τους τελευταίους 12 μήνες σε facebook / instagram / linkedin 1000€

1999€
για 6 μήνες
BIG BUSINESS

Grow with People

Έχετε μεγάλη επιχείρηση; Προτείνουμε να οργανώσετε εσωτερικό τμήμα μάρκετινγκ εάν δεν το έχετε κάνει μέχρι σήμερα!

Το τμήμα μάρκετινγκ θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το στρατηγικό μάρκετινγκ και το branding της επιχείρησής σας.

Δεν αναλαμβάνουμε εσωτερική (in-house) ή  εξωτερική ανάληψη (outsourcing).

Κόστος Διαχείρισης Social Media

ΜΗΝΙΑΙΑ

ΕΤΗΣΙΑ

Πληρωμή χωρίς δεσμεύσεις κάθε 1η του μήνα.

FREELANCER

Fly Alone

-

SMALL BUSINESS

προϋπόθεση ανάληψης έργου
Δημιουργία Πακέτου Social Media Marketing

199€
BIG BUSINESS

Grow with People

-
Η δημιουργία των μηχανισμών στο Social Media Marketing αποτελεί εφάπαξ διαδικασία με ελάχιστη συντήρηση (η οποία οφείλεται σε αλλαγές που κάνουν τα ίδια τα social media). Το κόστος διαχείρισης συμπεριλαμβάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τη συνεχή βελτίωση του branding της επιχείρησής σας.

Στις παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%