ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Έργα

Δημιουργούμε ιστοσελίδες & eshop
με έμφαση στην ευκολία χρήσης και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση

Ιστοσελίδα με Personal Branding & Υπηρεσίες

Online κατάλογος με χάρτη και 301+ δίκτυο συνεργατών

Eshop με επιτυχημένες πωλήσεις πανελλαδικά

Μία σελίδα. Περισσότερα επιτυχημένα conversions.

Ιστοσελίδα με Personal Branding & Υπηρεσίες

Γραφείο Φυσικοθεραπείας επιτυγχάνει το personal branding σε συνδυασμό με προώθηση υπηρεσιών

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
Η Γιώτα Βλασερού με σπουδές στην εμβιομηχανική και οστεοπαθητική θεραπεία και για περισσότερα από 15 χρόνια αθλήτρια volley και beach volley χρειαζόταν κάποιο τρόπο προώθησης των υπηρεσιών του γραφείου φυσικοθεραπείας της σε υπάρχον και νέο πελατολόγιο.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Στην πρώτη συνάντηση έγινε μία βασική διερεύνηση των βασικών αναγκών. Έπειτα από μία εκτενή συζήτηση ξεκαθαρίσαμε έννοιες όπως στόχευση πελατολογίου, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προσωπική προβολή, κανάλια επικοινωνίας, σχέσεις με πελάτες και σωστή ομαδοποίηση υπηρεσιών.

ΕΓΚΡΙΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ACCOUNT
Δημιουργήσαμε στη γνωστή πλατφόρμα του Trello τους σχετικούς πίνακες δεδομένων και ανεβάσαμε σταδιακά υλικό που δημιούργησε καθώς και πρότυπα έγγραφα που διευκόλυναν τη συνολική διαδικασία.

ΕΠΙΛΟΓΗ DOMAIN
Οι υπηρεσίες φυσικοθεραπείας ανήκουν στον τομέα υγείας για αυτό επιλέξαμε την κατάληξη .health. Έτσι ενισχύσαμε και το branding αλλά και πιθανές μελλοντικές κατατάξεις από αλγόριθμους της Google για αυτές τις καταλήξεις. Εννοείται ότι κατοχυρώσαμε και την κατάληξη .gr η οποία ανακατευθύνεται στο κύριο domain .health.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΕ WORDPRESS
Η σωστή οργάνωση των υπηρεσιών φαίνεται ξεκάθαρα στο μενού. Το site είναι δίγλωσσο γιατί μεγάλο μέρος των υπηρεσιών απευθύνεται και σε ξενόγλωσσους. Για την κατηγορία ΠΑΘΗΣΕΙΣ δημιουργήσαμε ένα χάρτη με το ανθρώπινο σώμα όπου ο χρήστης οδηγείται άμεσα στην καταννόηση και τις προτάσεις για την θεραπεία της πάθησης με ένα απλό κλικ.

ΜΕΝΟΥ
Η δημιουργία του μενού ήταν πολύ σημαντική καθώς ξεκαθαρίζει άμεσα στον επισκέπτη το ΠΡΙΝ, το ΤΩΡΑ και το ΜΕΤΑ της θεραπευτικής διαδικασίας.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Η προώθηση της ιστοσελίδας γίνεται με διάφορους τρόπους από το Instagram, καταχώρηση σε γνωστά directories κ.α.

Online Κατάλογος με Λειτουργία Χάρτη

Κέντρο Καθαρισμού Φίλτρων Diesel με δίκτυο 301+ συνεργατών

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ONLINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ
Ο Φώτιος Νάκος ιδιοκτήτης της Μονάδας Καθαρισμού Φίλτρων DPF έχει μεγάλη εμπειρία στους καταλύτες και τα φίλτρα για αυτοκίνητα diesel. Αποφάσισε την δημιουργία δικτύου με συνεργεία όταν ξεκίνησε η αύξηση των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Σκοπός του Online Καταλόγου είναι να διευκολύνει τους πελάτες του πανελλαδικά στην αφαίρεση και έπειτα από τον καθαρισμό επανατοποθέτηση του φίλτρου DPF.

ΕΓΚΡΙΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ACCOUNT
Δημιουργήσαμε στη γνωστή πλατφόρμα του Trello τους σχετικούς πίνακες δεδομένων και ανεβάσαμε σταδιακά υλικό που δημιούργησε καθώς και πρότυπα έγγραφα που διευκόλυναν τη συνολική διαδικασία.

ΕΠΙΛΟΓΗ DOMAIN
Ο κατάλογος απευθύνεται πανελλαδικά και έτσι κατοχυρώσαμε αρχικά το dpf-cleaning.gr ενώ προτείναμε και το κλείσιμο του dpfcleaning.gr το οποίο ανακατευθύνεται στο κύριο domain.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ONLINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΕ WORDPRESS & WOOCOMMERCE
Ο κατάλογος πέρα από τις βασικές δυνατότητες καταχώρησης παρέχει και δυνατότητες αναζήτησης βάσει μάρκας, γεωγραφικής περιφέρειας καθώς και τύπου της κάθε μονάδας. Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν εύκολα την πλησιέστερη μονάδα αντικατάστασης φίλτρου DPF, ενώ υπάρχουν και πλήρεις οδηγοί για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο χρήστης. Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα με παραδείγματα για το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ του καθαρισμού καθώς και προϊόντα προς άμεση πώληση σε επαγγελματίες.

ΜΕΝΟΥ
Το μενού έχει αλλάξει πολλές φορές ώστε να οδηγήσει στην όσο το δυνατό πιο σύντομη πλοήγηση.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Η προώθηση της ιστοσελίδας γίνεται με διάφορους τρόπους από καταχώρηση σε γνωστά directories και διαφήμιση.

Eshop με Προϊόντα Καθαρισμού

Επαγγελματικά Προϊόντα Καθαρισμού Αυτοκινήτου από το 1999

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ESHOP
Ο Μιχάλης Τουφεξόγλου ιδιοκτήτης της “Toufexoglou” ασχολείται με την εμπορία επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού αυτοκινήτου και προμηθεύει από βενζινάδικα και επαγγελματίες detailers μέχρι ερασιτέχνες λάτρεις του ποιοτικού καθαρισμού αυτοκινήτου. Η ανάγκη για εξυπηρέτηση των πελατών πανελλαδικά ήταν τόσο μεγάλη που τον ώθησε στη δημιουργία ενός eshop.

ΕΓΚΡΙΣΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ACCOUNT
Δημιουργήσαμε στη γνωστή πλατφόρμα του Trello όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ανεβάσαμε σταδιακά υλικό από προϊόντα, δημιουργήσαμε ειδικά φίλτρα για ευκολότερη πλοήγηση, ειδική άμεση αναζήτηση καθώς και ένα πλήρες μενού που βοηθά στην one-click πλοήγηση.

ΕΠΙΛΟΓΗ DOMAIN
Η επιλογή του domain toufexoglou.com ήταν καταλυτική για την καθολική αναγνώριση του ήδη γνωστού brand toufexoglou. Η αποφυγή της προηγούμενης συντομογραφίας TCS (Toufexoglou Car Services) ήταν μονόδρομος.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ESHOP ΣΕ WOOCOMMERCE
Το eshop -όπως και κάθε eshop- βρίσκεται σε συνεχή σχεδιαστική αλλά και προγραμματιστική εξέλιξη. Σκοπός είναι ένα πιο ελαφρύ και γρήγορο eshop.

ΜΕΝΟΥ
Το μενού έχει αλλάξει πολλές φορές ώστε να οδηγήσει στην όσο το δυνατό πιο σύντομη πλοήγηση. Το τελικό μενού κρίθηκε από τους ίδιους τους επισκέπτες εντυπωσιακό.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Η προώθηση της ιστοσελίδας γίνεται με διάφορους τρόπους από καταχώρηση σε γνωστά directories, εισαγωγή στο marketplace skroutz αλλά και διαφημιστικές καμπάνιες.

Landing Page

Μία σελίδα, περισσότερα conversions, περισσότεροι πελάτες

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ LANDING PAGE
H ομάδα συμβούλων της LΙΝΚ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ χρειάστηκε έναν έξυπνο τρόπο για να προωθήσει τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι ήταν η δημιουργία αποκλειστικής σελίδας με προγράμματα ΕΣΠΑ. Σκοπός της σελίδας ήταν η μείωση του γνωστικού φορτίου ώστε ο επισκέπτης να πάρει πολύ γρήγορα μόνο τις πληροφορίες που ζήτησε και κατά συνέπεια να συμπληρώσει γρήγορα τη Φόρμα ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

ΕΠΙΛΟΓΗ DOMAIN
Η επιλογή του subdomain espa.link.com.gr είχε σκοπό να συνδέσει το κύριο domain με αυτό τον τομέα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ LANDING PAGE ME WORDPRESS
Η landing page έχει όλα τα προχωρημένα στοιχεία που κάνουν ελκυστική μία τέτοιου τύπου σελίδα με κύριο στόχο την προτροπή σε επικοινωνία!

ΜΕΝΟΥ
Όσο πιο απλό τόσο πιο επείγουσα η κλήση για δράση προς τον επισκέπτη (CTA). Ένα κόκκινο κουμπί με τίτλο “ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ” και το λογότυπο της LINK ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ!

ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Η προώθηση της ιστοσελίδας γίνεται με διάφορους τρόπους από link μέσα από newsletter καμπάνιες μέχρι διαφημιστικές καμπάνιες σε Google Ads και Facebook Ads