DIGITAL MARKETING

Search Engine Optimization (SEO)

Ανεβείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων. Απογειώστε τις πωλήσεις σας!

Διαθέσιμες σε όλα τα πακέτα

Κατά παραγγελία σε επιλεγμένα πακέτα

και οι απαντήσεις τους

Κόστος Παραμετροποίησης SEO

Βασικές Υπηρεσίες
Διαθέσιμες σε όλα τα Πακέτα SEO
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ PILLAR PLAN™

Σχεδιασμός & εφαρμογή στρατηγικών & τακτικών επεμβάσεων στο website σας βάσει του μοντέλου PILLAR PLAN και έλεγχος και βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη (User Experience)

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ FRED & CORE WEB VITALS

Έλεγχος και βελτιώσεις του website σας για τους αλγόριθμους Fred & Core Web Vitals

DNS CHECK

DNS Check για έλεγχο bot crawl

SEO AUDIT REPORT

Δημιουργία αναλυτικού SEO Audit Report για μία αρχική αποτύπωση της θέσης σας στον κόσμο!

ΕΥΡΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ KEYWORDS ΓΙΑ BLOG

Έρευνα και εντοπισμός αποτελεσματικών λέξεων & φράσεων κλειδιών για φιλική αρθρογραφία

ROBOTS & SCHEMA

Έλεγχος, οργάνωση και επικαιροποίση των robots.txt & schema του website σας

SEO AUDIT REPORT (RE-CHECK)

Επανέλεγχος SEO Audit Report και παράδοση έργου

ΕΥΡΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ KEYWORDS ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

Έρευνα και εντοπισμός αποτελεσματικών λέξεων & φράσεων κλειδιών για μοναδικούς τίτλους σελίδων

URL CANONICALIZATION & REDIRECTS

Έλεγχος για URL Canonicalization και δημιουργία redirects

ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΜΗ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Φιλική και καθαρή δομή στις κατηγορίες υπηρεσιών, προϊόντων και κεντρικών σελίδων

ΦΙΛΙΚΑ URL

Δημιουργία φιλικών URL για αποτελεσματική ευρετηρίαση από την Google.

Πρόσθετες Υπηρεσίες
Διαθέσιμες σε Επιλεγμένα Πακέτα
FULL SEO AUDIT REPORT
(ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ SEO)

Δημιουργία Full SEO Audit Report με καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το website ή το eshop σας στην εμφάνισή του στα αποτελέσματα της Google και 29+ προτάσεις βελτίωσης. Το report είναι το 1ο βήμα για επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν στα χέρια τους μία ολοκληρωμένη στρατηγική SEO με σίγουρα αποτελέσματα.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Η ταχύτητα φόρτωσης αποτελεί σημαντικό παράγοντα κατάταξης μιας ιστοσελίδας. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία αναλυτικού report με προτάσεις προς εφαρμογή για γρηγορότερη φόρτωση του website σας. Η γρήγορη φόρτωση μιας ιστοσελίδας επηρεάζει θετικά τη συνολική εμπειρία του χρήστη, ενώ μόνο ιστοσελίδες με βελτιστοποίηση για κινητά έχουν προτεραιότητα για τις πρώτες θέσεις κατάταξης.

FULL ON PAGE SEO (WEBSITE)

Ξεκινάμε από τις 5 βασικότερες σελίδες του website σας και εν συνεχεία εφαρμόζουμε σε όλο το website τους βασικότερους κανόνες του Google Search Central και ελέγχουμε την πορεία της δεικτοδότησής σας μέσω του Google Search Control. Οι κανόνες αυτοί επικαιροποιούνται συνέχεια και είναι διαφορετικοί για κάθε website.

FULL ON PAGE SEO (ESHOP)

Ξεκινάμε από τις 5 βασικότερες σελίδες του eshop σας και εν συνεχεία εφαρμόζουμε σε όλα τα προϊόντα καθώς και σελίδες checkout τους βασικότερους κανόνες του Google Search Console (το παλιό Google Webmaster Tools) και ελέγχουμε την πορεία της δεικτοδότησής σας. Οι κανόνες αυτοί επικαιροποιούνται συνέχεια και είναι διαφορετικοί για κάθε eshop.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Η υπηρεσία ενδείκνυται για επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις βελτιστοποίησης SEO, όπως για παράδειγμα χαρακτηριστικά rich snippets σε προϊοντικές αναζητήσεις, featured snippets για ενημερωτικού χαρακτήρα website με πλούσιο περιεχόμενο, διόρθωση schema markup, αντιμετώπιση SEO Penalties και άλλων προβλημάτων, που μπορούν να οδηγήσουν το site σας στην άβυσσο των αναζητήσεων. Μπορούμε να σα προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις βελτιστοποίησης για να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό, αρκεί φυσικά να έχετε κάποιες από τις παραπάνω προϋποθέσεις. Η διαδικασία ξεκινά με ένα Full SEO Audit Report για να εντοπίσουμε αρχικά τις αστοχίες και, εφόσον διορθώνονται, μπορούμε να προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένη μελέτη και σχεδίαση SEO.

ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΗΣΗ SEO
(WEB COPYWRITING)

Το να γράφετε κείμενα είναι απλό. Το να εμπλουτίζετε κείμενα με γνώμονα την καλύτερη κατάταξή τους στις αναζητήσεις είναι δουλειά που ανήκει σε επαγγελματία. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχετε το χρόνο να γράφετε κείμενα και ταυτόχρονα να τα εμπλουτίζετε, ώστε να είναι φιλικά στις μηχανές αναζήτησης. Η ανάπτυξη σας είναι αποτέλεσμα συνέργειας.

LOCAL SEO

Εάν σας ενδιαφέρουν οι πελάτες της περιοχή σας, τότε σίγουρα θα σας ενδιαφέρει και το Local SEO. Σκοπός της υπηρεσίας Local SEO είναι να δημιουργήσει έναν ισχυρό συνδυασμό ενός εξαιρετικού προφίλ στο Google My Business και καταχωρήσεων σε τοπικούς καταλόγους με αποδεδειγμένη επισκεψιμότητα, με στόχο να ενδυναμώθει το συνολικό προφίλ της επιχείρησής σας τοπικά. Στην υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται και ο έλεγχος για brand ranking signals, δηλαδή των καταχωρήσεών σας που εμφανίζονται σε κάποιον που αναζητά το brand της επιχείρησής σας.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ SEO;

Φυσικά και αξίζει. Είναι γνωστό στους επαγγελματίες ότι πλέον οι χρήστες των μηχανών αναζήτησης εμπιστεύονται περισσότερο τα οργανικά αποτελέσματα παρά τα μη οργανικά (διαφημίσεις)! Βέβαια η άνοδος στην κατάταξη δεν είναι κάτι εύκολο και απαιτεί πολύ χρόνο και κατά συνέπεια χρήμα και διάθεση. Όμως είναι σίγουρο ότι θα σας αποζημιώσει!

Είναι συνηθισμένη πρακτική...

Είναι συνηθισμένη πρακτική να σας υπόσχονται SEO σχεδόν ...δωρεάν! Όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σας πάει πολύ ψηλά στην κατάταξη. Οι αλγόριθμοι Google αλλάζουν συνεχώς. Τον Μάϊο 2021 η Google πρόσθεσε άλλον έναν αλγόριθμο κατάταξης που αφορά τα Web Core Vitals και είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ταχύτητα φόρτωσης μιας σελίδας, ενώ έως το 2030 υπολογίζεται ότι θα εφαρμοστούν άλλοι 9 αλγόριθμοι!!!

Διαφέρουμε γιατί....

Γιατί θεωρούμε ότι η υπηρεσία SEO είναι μία πάγια και διαρκής ανάγκη για την επιχείρησή σας. Όχι μία εφάπαξ πληρωμένη ενέργεια! Για να έχει αποτελέσμα είναι απαραίτητη η στρατηγική μέσω του εργαλείου που δημιουργήσαμε, του PILLAR PLAN.

Συχνές Ερωτήσεις
Όλα όσα ζητάτε να μάθετε

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι μία σειρά βελτιώσεων στην ιστοσελίδα ή στο eshop σας, που στόχο έχουν την εμφάνισή του σε καλύτερες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης με συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά.

Με το SEO κατορθώνετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας ή του eshop σας μέσω της καλύτερης κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων.

Το Full SEO Audit Report (Έκθεση Αναφοράς SEO) είναι μία συνολική μελέτη για την τρέχουσα θέση του website ή του eshop σας στις μηχανές αναζήτησης και συνοδεύεται από προτάσεις για τη βελτίωση της θέσης αυτής. Σκοπός του Full SEO Audit Report είναι να αποκαλύψει άγνωστα προβλήματα δεικτοδότησης στις μηχανές αναζήτησης, καθώς και καλά κρυμμένες ευκαιρίες για καλύτερη κατάταξη. Εφόσον αυτά εντοπιστούν, είναι θέμα χρόνου να επιλυθούν. Εάν ξεκινήσετε με τη λογική «βλέποντας» και «κάνοντας», δεν πρόκειται να φτάσετε πουθενά!

Το SEO αφορά σε τεχνικές βελτίωσης με στόχο την καλύτερη κατάταξη στις οργανικές αναζητήσεις. Το SEM (Search Engine Marketing) αποτελεί έναν συνδυασμό ενεργειών που αφορούν τόσο σε οργανικές όσο και σε μη-οργανικές αναζητήσεις (διαφημίσεις), με σκοπό τη συνολική αύξηση της επισκεψιμότητας του website σας.

Δεν υπάρχει δίλημμα! Κάποιοι κακοί επαγγελματίες, συνήθως από υπερβολικό ζήλο για εύκολη και γρήγορη δόξα, μπορεί να καταστρέψουν ακόμη και τη σημερινή σας κατάταξη. Θα τους καταλάβετε γρήγορα, γιατί συνήθως δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το περιεχόμενό σας, αλλά προσπαθούν με τεχνικές παρεμβάσεις να παραβιάσουν κάποιους βασικούς κανόνες που θέτουν οι μηχανές αναζήτησης. Αυτό ονομάζεται Black Hat SEO.

Το Black Hat SEO ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ! Οι αλγόριθμοί των μηχανών αναζήτησης επικαιροποιούνται πάρα πολύ συχνά και ανιχνεύουν την απάτη. Το αποτέλεσμα σημαίνει PENALTIES, που ξεκινούν από τον υποβιβασμό του website σας στη σειρά κατάταξης των αποτελεσμάτων έως και τον πλήρη αποκλεισμό του από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Η επαναφορά ενός website ύστερα από Black Hat Seo είναι μία κοστοβόρα διαδικασία που απαιτεί χρόνο και πολύ υπομονή!

Από την άλλη υπάρχουν οι νόμιμες μέθοδοι, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν πραγματικά τις μηχανές αναζήτησης να κατατάξουν σωστά το site σας, ώστε να εμφανίζουν σωστές πληροφορίες και με τον σωστό τρόπο στους χρήστες. Ενέργειες, όπως το φιλικά URL, οι περιγραφικοί τίτλοι, το schema markup, βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης και αποτελούν βασικούς δείκτες ποιότητας που οδηγούν στην καλύτερη σειρά κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα.

Το White Hat SEO δεν στηρίζεται σε απότομες και βιαστικές ενέργειες, αλλά στοχεύει σε μία ομαλή οργανική άνοδο. Θα καταλάβετε τους επαγγελματίες του SEO, είναι αυτοί που δεν συναινούν σε γρήγορες «δωρεάν» λύσεις, αλλά μιλούν για μακροχρόνιες βελτιώσεις.

Τo SEO ζει και βασιλεύει και την Google κυριεύει. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις κατανοούν τη χρησιμότητά του, και όσο μεγαλύτερη είναι η επιχείρηση τόσο πιο πολύ χρόνο αφιερώνει στο SEO (Local SEO, Content SEO κ.λπ.). Όσο υπάρχει διαδίκτυο, θα υπάρχει και η ανάγκη για SEO.

Οι ενέργειες βελτιώσεων SEO που έχετε κάνει σίγουρα δεν είναι τελείως άχρηστες, εφόσον μάλιστα έχουν γίνει από επαγγελματία. Όπως, όμως, εμφανίζονται συνέχεια νέες τεχνολογίες, έτσι και οι αλγόριθμοι κατάταξης της Google αλλάζουν ή προστίθενται νέοι παράγοντες κατάταξης (ranking factors), με στόχο την αναζήτηση των καλύτερων website. Αυτά θα εμφανίσουν στην 1η σελίδα. Είναι σίγουρο ότι, εάν δεν ακολουθείτε τις σύγχρονες τεχνολογίες, το website σας, ακόμη και εάν έχει χρήσιμο και πλούσιο περιεχόμενο, σταδιακά θα καθίσταται παρωχημένο. Τεχνολογικά παρωχημένα website πέφτουν πάντα σε κατάταξη.

Αν σας ενδιαφέρει η γρήγορη αύξηση της επισκεψιμότητας, η διαφήμιση με Google ή Facebook Ads είναι μονόδρομος. Από την άλλη, εάν πιστεύετε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε μεσομακροπρόθεσμη αύξηση της επισκεψιμότητας στο website σας, τότε οι υπηρεσίες SEO είναι η αντίστοιχη πρόταση. Η βέλτιστη λύση φυσικά είναι να συνδυάσετε τα κανάλια επικοινωνίας οργανικής και μη οργανικής αναζήτησης. Αυτό ονομάζεται διασπορά ρίσκου.

Να πάω κολυμβητήριο ή να κάνω ποδήλατο; Και τα δύο εξυπηρετούν την υγεία σας. Όμως, το κολυμβητήριο απαιτεί πάνω από 1,5 ώρα από τον ημερήσιο χρόνο σας, ενώ το ποδήλατο είναι κάτι που μπορείτε να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε μέσα στο επόμενο μισάωρο, και μάλιστα χωρίς να βραχείτε! Με το κολυμβητήριο θα αποκτήσετε ένα γυμνασμένο σφριγηλό σώμα, ενώ με το ποδήλατο θα δώσετε έμφαση στους μυς των κάτω άκρων. Εσείς αποφασίζετε τι είναι καλύτερο για εσάς.

Αν μερικές ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά θέλετε να πουλήσετε ένα container με χριστουγεννιάτικα στολίδια από την Κίνα, είναι λάθος επιλογή να ξεκινήσετε ενέργειες SEO στο eshop σας. Αυτό που απαιτείται είναι εντατική διαφήμιση με Google & Facebook Ads (καθώς και Social Media Marketing) μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου. Μετά μπορείτε και πρέπει να ξεκινήσετε εργασίες OnPage SEO ή και Local SEO, εάν θέλετε να προσελκύσετε την τοπική αγορά, ώστε η επόμενη χρονιά να σας βρει με υψηλή κατάταξη στις σχετικές αναζητήσεις.

Μηχανές αναζήτησης όπως η Altavista, Hotbot, Excite έχουν κλείσει οριστικά. Δεν πιστεύουμε ότι πραγματικά αξίζει ο κόπος να χάνουμε χρόνο σε άλλες υπηρεσίες εκτός την Google για επιχειρήσεις με χαμηλούς τζίρους (κάτω από 1M). Εάν φυσικά δραστηριοποιήστε σε περιοχές εκτός ΕΕ, όπως η Κίνα ή η Ρωσία, τότε είναι επιβεβλημένο να γίνουν ενέργειες SEO στις αντίστοιχες δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης Yandex και Baidu.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών (πάνω από το 75%) προτιμούν τα οργανικά αποτελέσματα έναντι των μη-οργανικών (διαφημίσεις Google Ads) διαισθανόμενοι κάποιες φορές ότι τα οργανικά αποτελέσματα είναι αντικειμενικές επιλογές της Google, αφού δεν πληρώθηκαν. Εάν μάλιστα τα οργανικά αποτελέσματα έχουν και πρόσθετες λειτουργίες (π.χ. ratings από reviews) τότε είναι ακόμη πιο ελκυστικά.

Για καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, που δεν γνωρίζει κανένας, δεν έχει νόημα να κάνετε SEO. Οι εφευρέσεις και οι πατέντες δεν χρειάζονται SEO, αφού ως λέξεις-κλειδιά δεν είναι γνωστές. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις είναι απαραίτητο.

Πριν τη δημιουργία του website σας θα πρέπει να σχεδιαστεί μία στρατηγική και να γίνει καταγραφή των βελτιώσεων SEO που απαιτούνται. Το καλύτερο, λοιπόν, είναι να ληφθεί υπόψη το SEO κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας σας.

Σωστά. Το WordPress είναι εγγενώς το καλύτερο CMS για SEO σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείτε;

Όλα είναι αποτέλεσμα στρατηγικού σχεδιασμού και εντατικής προσπάθειας. Αν καταφέρετε να ξεφύγετε από τον θολό στόχο «θέλω να έχω την πρώτη θέση στην Google» και υιοθετήσετε την καθαρή σκέψη «με ενδιαφέρει γι’ αυτή τη συγκεκριμένη φράση-κλειδί να βρεθώ στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων», τότε όλα γίνονται!

Εάν επιθυμείτε υψηλότερη κατάταξη, τότε η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας μπορεί να επιτευχθεί μόνον με γρήγορους dedicated wordpress managed servers. Ακόμη και τα δίκτυα CDN, δεν εγγυώνται γρήγορο server rendering, οπότε δεν μπορείτε να ελπίζετε σε πολλά, εάν το website σας φιλοξενείται σε server «της σειράς».

Το SEO δεν είναι μία εφάπαξ υπηρεσία, αλλά αποτελείται από ένα πλήθος συνεχών βελτιώσεων που απαιτούν στρατηγική, καλό συντονισμό και πολλές τεχνικές γνώσεις. Εάν φτάσετε στις πρώτες θέσεις κατάταξης για συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις κλειδιά στην αναζήτηση και απολαύσετε τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η καλή κατάταξη, τότε θα αντιληφθείτε γιατί αξίζει και ο κόπος αλλά και τα χρήματα. Ωστόσο, προσφέρουμε ένα πακέτο εφάπαξ ενεργειών και βελτιώσεων αποκλειστικά για WordPress websites για 20 σελίδες, με σκοπό να δείτε και εσείς τα πλεονεκτήματα ενεργειών SEO σε βάθος εξαμήνου.

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για SEO, γιατί οι θέσεις κατάταξης δεν αποτελούν είδη προς πώληση από την Google. Οι θέσεις κατάταξης καθορίζονται δυναμικά από εξαιρετικά σύνθετους παράγοντες κατάταξης της Google, καθώς και συνδυασμούς τους. Ωστόσο, ένα Full SEO Audit Report θα σας αποκαλύψει πού βρισκόσασταν και πού βρίσκεστε μετά τις ενέργειες βελτιώσεων SEO.

Σε αντίθεση με τα διαφημιστικά προγράμματα (π.χ. Google Ads), όπου τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως, στα προγράμματα SEO τα αποτελέσματα δεν γίνονται τόσο γρήγορα αντιληπτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει πάντοτε να ζητάτε από τον επαγγελματία SEO ένα Full SEO Audit Report στην αρχή και ένα στο τέλος, ώστε να γνωρίζετε το «πριν» και το «μετά» της κατάταξης του website σας. Καλύτερη κατάταξη σημαίνει περισσότεροι πελάτες, άρα περισσότερα conversions!

Εάν δεν έχετε κάνει ποτέ SEO στο website σας, αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στο επίπεδο 0. Με ένα δωρεάν πρόσθετο θα φτάσετε μόνοι σας 30 εκατοστά πάνω από το έδαφος. Με ένα premium πρόσθετο και πολλή ενασχόληση θα φτάσετε 90 εκατοστά πάνω από το έδαφος. Ένας επαγγελματίας SEO θα σας βγάλει από την αφάνεια και θα σας ανεβάσει σταδιακά σε όποιον όροφο θέλετε του ουρανοξύστη που ονομάζεται Google. Και να θυμάστε, τo SEO απαιτεί ενέργειες και στην server πλευρά και όχι μόνο στο WordPress / WooCommerce!

Χρειάζεστε μία απάντηση για τις ενέργειες SEO;
Στείλτε την στο support@lifehacker.gr και θα την απαντήσουμε τις επόμενες 24 ώρες!

Συνεργαστείτε με SEO Experts
και απογειώστε την ιστοσελίδα ή το eshop σας!

Μπορούμε να βοηθήσουμε με μία συνολική στρατηγική!

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
Κόστος On Page & Content
Search Engine Optimization

STANDARD SEO

999€

PREMIUM SEO

1999€
ECOMMERCE SEO
3999€
Κόστος Βελτιώσεων
On Page & Content SEO

ΜΗΝΙΑΙΑ

ΕΤΗΣΙΑ

Πληρωμή χωρίς δεσμεύσεις κάθε 1η του μήνα.

STANDARD SEO

Εβδομαδιαίος έλεγχος κατάταξης και βελτιώσεις όλων των περιεχομένων του πακέτου STANDARD SEO

49€

PREMIUM SEO

Εβδομαδιαίος έλεγχος κατάταξης και βελτιώσεις όλων των περιεχομένων του πακέτου PREMIUM SEO.

69€
ECOMMERCE SEO

Εβδομαδιαίος έλεγχος κατάταξης και βελτιώσεις όλων των περιεχομένων του πακέτου ECOMMERCE SEO.

229€
Η παραμετροποίηση ενεργειών SEO αφορά το συγκεκριμένο διάστημα παρακολούθησης ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών. Έπειτα από αυτό το διάστημα μπορείτε να ανανεώσετε τις υπηρεσίες σας ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει. Το κόστος παρακολούθησης & βελτιώσεων συμπεριλαμβάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τη συνεχή βελτίωση της σελίδας σας με βάση τις τελευταίες ενημερώσεις της Google για κατάταξη SEO

Στις παραπάνω τιμές δε συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%