ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


Μία ομάδα 27 ειδικών επιστημόνων (ιατρών, γενετιστών, ανθρωπολόγων, ψυχιάτρων, διατροφολόγων, μαγείρων) φτιάχνει γεύματα υψηλής ποιότητας αποκλειστικά βάσει του γονιδιακού σας προφίλ και σας τα προσφέρει στο χώρο σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι είναι το Your Daily Meal®


To Your Daily Meal® είναι μία ειδική υπηρεσία που αφορά κατηγορίες ανθρώπων με προβλήματα υγείας (προκαρκινικά ή μετακαρκινικά στάδια, διαγνωσμένο μεταβολικό σύνδρομο), αθλητές που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό και άλλες ομάδες όπου απαιτείται ειδική διατροφή σε δύσκολες συνθήκες και κάτω από υψηλή ψυχολογική πίεση. Εφόσον ολοκληρωθεί μία πλήρης αποτύπωση του γενετικού σας προφίλ σας παρέχουμε υποστήριξη σε καθημερινή βάση για τον συνολικό τρόπο αντιμετώπισης με σκοπό την επαναφορά της υγεία σας στα επιθυμητά επίπεδα.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ!

Ποιούς αφορά η υπηρεσία Your Daily Meal®


Ασθενείς με διαγνωσμένο καρκίνο

Πλήρης διατροφική υποστήριξη για άτομα με καρκινικά νοσήματα

Αθλητές Υψηλών Επιδόσεων

Πλήρης διατροφική υποστήριξη για αερόβιο και αναερόβιο πρωταθλητισμό

Ασθενείς με πρόσφατα σοβαρά ατυχήματα

Πλήρης διατροφική υποστήριξη για τις δύσκολες πρώτες μετεγχειρητικές ώρες

Ασθενείς με καρδιαγγειακά νοσήματα

Πλήρης διατροφική υποστήριξη για άτομα με διαγνωσμένα καρδιαγγειακά νοσήματα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Οι θέσεις στα προγράμματά μας είναι εξαιρετικά περιορισμένες λόγω της μακρόχρονης και εξειδικευμένης μελέτης των γονιδιακών αποτελεσμάτων.
Αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τα δικαιώματα των πελάτων μας.

+01 215 5000 580

Αυτή είναι μία μονοσέλιδη ιστοσελίδα της Lifehacker® που δείχνει πως μπορείτε να πουλήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο διαδίκτυο. Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ