Μελέτη περίπτωσης για μικρά ξενοδοχεία - Το ξενοδοχείο LIDO

lido hotelΤαυτότητα πελάτη
"Από το 1925 η οικογένεια Καραγεωργίου διατηρεί την ξενοδοχειακή παράδοση για τέταρτη γενιά. Το ξενοδοχείο LIDO στην καρδιά της πόλης του Λαγκαδά βρίσκεται μόλις 20 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και διαθέτει 18 δωμάτια, διακοσμημένα σε κλασσική γραμμή. Οι προσιτές τιμές του σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τη διαμονή σε ένα ήσυχο, φυσικό τοπίο με τις απολαύσεις της νύμφης του Βορρά, της Θεσσαλονίκης."

Τι ζητήθηκε από εμάς
Από τη Lifehacker ζητήθηκε μία λύση που σκοπό θα είχε την δημιουργία ενός λειτουργικού website που σκοπό θα είχε την αύξηση της επισκεψιμότητας του ξενοδοχείου σε low-season εποχές. Το site έπρεπε να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο το “ζεστό” και “οικογενειακό” ξενοχοδοχείο. Τέλος έπρεπε να έρχεται στις πρώτες σελίδες του google για βασικές φράσεις κλειδιά. Τέλος το site έπρεπε να είχε απαραίτητα responsive σχεδιασμό μιας και οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου είναι και νεαρά άτομα με πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες.

Για το αν κατάφερε τα παραπάνω θα το δείτε εσείς. Αυτό που σίγουρα καταφέραμε είναι να έρχεται στην 1η σελίδα για βασικές φράσεις κλειδιά όπως “ξενοδοχεία λαγκαδάς”.

Ταιριάζει με το δικό σας επιχειρηματικό μοντέλο; Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.
Τι θέλει ένα ξενοδοχείο για να συγκεντρώσει κόσμο; Σίγουρα να προσφέρει καλές υπηρεσίες. Δεν αρκεί να μαζεύετε “αγανακτισμένους”. Αν είστε επαγγελματίες ξενοδόχοι αυτό που γνωρίζετε ότι απαιτείται είναι η επαναλαμβανόμενη επισκεψιμότητα.

Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:
- Να δημιουργήσουμε καμπάνιες σε δημοφιλή δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google AdWords με μοντέλα CPC (για περισσότερα κλικ) / CPM (για περισσότερα views και brand awareness)
- Να σας βοηθήσουμε να μπείτε στα δημοφιλή hotel marketplaces όπως το Booking και Trivago
- Να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε καλές βαθμολογίες σε sites όπως το Trip Advisor
- Να υλοποιήσουμε καμπάνιες μάρκετινγκ με δημοφιλή newsletter agents όπως το Mailchimp για εποχική επισκεψιμότητα
- Να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο design με elegant brochures και logo redesign.
- Να υλοποιήσουμε δυναμικό SEM (Search Engine Marketing) και να εμβαθύνουμε σε local SEO πρακτικές για να προσελκύσουμε επισκέπτες από τους κοντινούς ανταγωνιστές σας.

Επισκεφθείτε το www.lido-hotel.gr