Μελέτη περίπτωσης για εμπόριο εξειδικευμένων ηλεκτρονικών ειδών - H Gigaled

gigaledΤαυτότητα πελάτη
Μια ομάδα νέων δραστήριων ηλεκτρονικών και ηλεκτρολόγων αναζητούν την επιχειρηματική καινοτομία και ξεκινούν μία μικρή επιχείρηση με θέμα την εμπορία και επισκευή σε ότι αφορά την τεχνολογία led. Πολύ γρήγορα η αγορά τους επιβραβεύει για την ποιότητα των υλικών, την εξυπηρέτηση, τις εγγυήσεις και κυρίως την τεχνογνωσία τους στο αντικείμενο.

Τι ζητήθηκε από εμάς
Από τη Lifehacker απαιτείται μία λύση με λογισμικό αιχμής που σκοπό έχει να γνωστοποιήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις επιχειρηματικές τους ενέργειες. Μετά την επιτυχή πρόταση της Lifehacker να ξεκινήσουν με τη βοήθεια μας σε γνωστά marketplaces όπως το Skroutz η αναγκαστική κίνηση ήταν ένα eshop με περαιτέρω δυνατότητες σε λειτουργία και εξυπηρέτηση. 

Σκοπός του έργου σε ένα eshop είναι να επιτύχει σε πωλήσεις. Αυτό συμβαίνει και εδώ.

Η ομάδα της Gigaled φτιάχνει τα νέα της γραφεία (2015) και σύντομα θα σας περιμένει στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν αυτό που βλέπεις είναι ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους.Η ομάδα μεγάλωσε το 2015 και πλέον η Gigaled αποκτά προϊόντα δικής της ετικέτας ξεκινώντας από προβολείς και καλωδιοταινίες led. Και όλα αυτά σε μόλις 3 χρόνια! Βέβαια τονίζω ότι υπήρχε προϋπηρεσία στο αντικείμενο παραπάνω από 20 χρόνια…Οι επισκέπτες που την έμαθαν από το marketplace του Skroutz είναι πλέον και στενοί πελάτες στο νέο eshop. Σκοπός μας ήταν να δώσουμε εξαιρετική περιγραφή στα προϊόντα led που ξεκινούν από λάμπες και φτάνουν μέχρι καλωδιοταινίες, προβολείς κλπ

Το SEO έχει πιάσει και πλέον με βασικές φράσεις κλειδιά όπως “E27 Πλαστική” όπου ερχόμαστε 1η σελίδα στο google και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές. Το Content SEO πηγαίνει και έρχεται σε αυτό το shop!!! Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά στις καταχωρίσεις και εμείς κάνουμε δουλειά στον κώδικα του eshop που τον βοηθά πολύ ο εξαιρετικός cloud based ελληνικότατος server μας που είναι και managed από επαγγελματίες του είδους!

Ταιριάζει με το δικό σας επιχειρηματικό μοντέλο; Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.
Η αύξηση των πωλήσεων είναι μονόδρομος και λέγεται "more clicks/ more buys". Εδώ η λύση έρχεται να συναντήσει το αυτό το μοντέλο με εκπόνηση SEO που σκοπό έχει να τραβήξει αναζητήσεις από τη Google. Η ομάδα έχει σκοπό να προχωρήσει το έργο με αργά αλλά σταθερά βήματα αλλά από την άλλη χρειάζεται και ρευστότητα (ποια επιχείρηση δεν χρειάζεται άλλωστε;)

Αν πάλι θέλετε αύξηση της αναγνωρισιμότητάς σας στο διαδίκτυο μπορούμε:

- Να δημιουργήσουμε καμπάνιες σε δημοφιλή δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google AdWords με μοντέλα CPM.
- Να υλοποιήσουμε δυναμικό SEM (Search Engine Marketing) και να εμβαθύνουμε σε local SEO πρακτικές.
- Να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο design με elegant brochures και logo redesign.
- Να υλοποιήσουμε καμπάνιες μάρκετινγκ με δημοφιλή newsletter agents όπως το Mailchimp.

Επισκεφθείτε το www.gigaled.gr