Μελέτη περίπτωσης για εμπορικές επιχειρήσεις - Η Spacelights

spacelightsΤαυτότητα πελάτη
Η Spacelights ιδρύθηκε το 1983 από τους Χρήστο Ασπρούλη και Αθανάσιο Γούργουλα. Οι ιδρυτές πριν τη δημιουργία της εταιρίας είχαν ασχοληθεί ενεργά στον χώρο του επαγγελματικού φωτισμού και ήχου και με αργά και σταθερά βήματα ίδρυσαν την Spacelights.

Τι ζητήθηκε από εμάς

Από τη Lifehacker ζητήθηκε μία λύση με λογισμικό αιχμής που σκοπό έχει να προσφέρει ευκολία στη διαχείριση αλλά ταυτόχρονα και ευχάριστη πλοήγηση στον επισκέπτη. Η μεγάλη γκάμα και τα πολλά brands έφερναν στο παρελθόν πονοκέφαλο στους επισκέπτες (συνήθως πελάτες). Η πρόταση της Lifehacker ήταν να συγκεντρωθούν όλα τα brands και να εξυπηρετηθούν με “ένα κλικ”. Η ευκολία στην πλοήγηση και η ταχύτητα είναι ορατή από όποιο σημείο και αν θέλεις να ξεκινήσεις. Σκοπός του website ήταν να εξυπηρετήσει βασικές ανάγκες προβολής των προϊόντων της Spacelights και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Η προβολή της Spacelights στις μηχανές αναζήτησης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Έρχεται στην 1η σελίδα για βασικές φράσεις κλειδιά όπως “επαγγελματικά συστήματα ήχου και εικόνας” και για πολλά από τα προϊόντα της όπως “ηχεία hk audio” και άλλα…που δε θα σας αποκαλύψουμε.

Η Spacelights είναι μια δυνατή ομάδα τεχνικών και πωλητών που σου μοιάζει περισσότερο σαν μια δεμένη οικογενειακή επιχείρηση παρά σαν μία απρόσωπη Α.Ε.

Ταιριάζει με το δικό σας επιχειρηματικό μοντέλο; Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.
Η αύξηση των πωλήσεων είναι μονόδρομος και λέγεται "more clicks/ more buys". Εδώ η λύση έρχεται να συναντήσει το αυτό το μοντέλο με εκπόνηση SEO που σκοπό έχει να τραβήξει αναζητήσεις από τη Google. Η Spacelights έχει ένα σταθερό και αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο που δε διστάζει να φανεί και σε νέες αγορές. Δείτει τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:

- Να δημιουργήσουμε καμπάνιες σε δημοφιλή δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google AdWords με μοντέλα CPM.
- Να υλοποιήσουμε δυναμικό SEM (Search Engine Marketing) και να εμβαθύνουμε σε local SEO πρακτικές.
- Να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στο design με elegant brochures και logo redesign.
- Να υλοποιήσουμε καμπάνιες μάρκετινγκ με δημοφιλή newsletter agents όπως το Mailchimp.
- Να σας εισάγουμε σε δημοφιλή marketplaces όπως το Skroutz και το BestPrice και να σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε μέσα από αυτά.

Επισκεφθείτε το www.spacelights.gr