Μελέτη περίπτωσης για εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία - Αφοί Κυριακίδη | Εκδόσεις Α.Ε.

akΤαυτότητα πελάτη
Σκοπός της "Αφοί Κυριακίδη - Εκδόσεις Α.Ε." είναι η παραγωγή ποιοτικών εκδόσεων (έντυπων αλλά και ηλεκτρονικών) που να καλύπτουν όλα τα επιστημονικά πεδία, αλλά και επιλεγμένες εκδόσεις γενικού ενδιαφέροντος. Ανάμεσα στους συγγραφείς - συνεργάτες περιλαμβάνονται ακαδημαϊκοί και άλλοι επιστήμονες το έργο των οποίων συνέβαλε (και εξακολουθεί να συμβάλλει) καθοριστικά στην προαγωγή των επιστημών του πολιτισμού και της εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Τι ζητήθηκε από εμάς

Ένας νεοσύστατος εκδοτικός οίκος με φυσική παρουσία σε βιβλιοπωλείο σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης έχει σκοπό να επιταχύνει τις πωλήσεις και να διαθέσεις τίτλους βιβλίων υψηλής ποιότητας. Το στελεχιακό δυναμικό του έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο οπότε η συνεργασία είναι εξαιρετική γιατί μπορεί να διακρίνει γρήγορα και αποφασιστικά τι χρειάζεται από εμάς.

Πέρα από το “στυγνό” σκοπό των πωλήσεων ο εκδοτικός οίκος δε μένει σε αυτό. Το λογισμικό που απαιτείται πρέπει να μπορεί να υλοποιήσει ενέργειες μάρκετινγκ. Η επιλογή είναι μονόδρομος και το Prestashop κρίνεται ως η απαραίτητη επιλογή.

Ταιριάζει με το δικό σας επιχειρηματικό μοντέλο; Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.
Η αύξηση των πωλήσεων μπορεί να ακολουθήσει δύο δρόμους. Τον σύντομο που λέγεται "more clicks/ more buys" και τον δύσκολο που λέγεται brand awareness. Εδώ αυτό που θέλουμε να χτίσουμε είναι μια μακροχρόνια στρατηγική γιατί οι αναγνώστες γνωρίζουν το αντικείμενο και ξέρουν πως ένας πλάτανος δε φυτρώνει σε μια μέρα!

Αν πάλι θέλετε εκρηκτική αύξηση πωλήσεων για τα βιβλία σας στο διαδίκτυο μπορούμε:

- Να δημιουργήσουμε καμπάνιες σε δημοφιλή δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google AdWords.
- Να υλοποιήσουμε δυναμικό SEM (Search Engine Marketing) και να εμβαθύνουμε σε local SEO πρακτικές.
- Να συγχρονίσουμε την επιχειρησής σας με δημοφιλή ελληνικά marketplaces όπως το Skroutz και το BestPrice.

 

Επισκεφθείτε το www.afoikyriakidi.gr