Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε για την υπηρεσία Data Entry Pro παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τις εξής 3 προϋποθέσεις:

- Διαθέτετε περισσότερα από 5.000 προϊόντα προς καταχώρηση
- Επιθυμείτε βελτιστοποιημένο περιοχόμενο για την ιστοσελίδα σας (SEO Content) και δεν αναζητάτε δακτυλογράφηση κειμένων
- Πρόκειται να χρεωθείτε για να λάβετε προσφορά καταχώρησης

Η υπηρεσία Data Entry Pro απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν ηλεκτρονικά καταστήματα ή ιστοσελίδες και θέλουν έναν έμπιστο εξειδικευμένο συνεργάτη για την καταχώρηση των δεδομένων τους. Η υπηρεσία όπως προαναφέρθηκε αφορά μόνο επιχειρήσεις με πλήθος προϊόντων προς καταχώρηση που ξεπερνούν τα 5.000 προϊόντα. Η καταχώρηση των δεδομένων ή πέρασμα των προϊόντων σε ιστοσελίδα όπως λέγεται γίνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό σας χώρο από εξειδικευμένο προσωπικό με σταθερό κόστος. Καταχωρούμε προϊόντα σε ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) που πωλούν προϊόντα καθώς και ιστοσελίδες (website) που προβάλουν υπηρεσίες. Η δακτυλογράφηση των κειμένων και η φωτογράφηση γίνεται αποκλειστικά από εμάς αφού έχουμε συζητήσει τις βασικές κατευθύνσεις που θα κινηθούμε. Η καταχώρηση των προϊόντων στην ιστοσελίδα σας εμπεριέχει ταυτόχρονα και βελτιστοποίηση του κειμένου για καλύτερη ευρετηρίαση από τις μηχανές αναζήτησης (Content SEO).