Τι είναι το blog marketing

Τι είναι το blog marketing

Σίγουρα δεν είμαι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω για το Blog Marketing αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ένα.

Αν θέλετε να προωθήσετε μία ιδέα τότε ο καλύτερος τρόπος είναι να φτιάξετε ένα blog. Τι είναι blog; Ένα online σημείο που μπορείτε να φτιάξετε από ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο μέχρι μία ερασιτεχνική ιστοσελίδα.

Τα πρώτα χρόνια και με πρωτεργάτη την δωρεάν υπηρεσία www.blogger.com πολλές εταιρίες βάλθηκαν να φτιάξουν λογαριασμούς. Χωρίς βέβαια να σκεφτούν ότι για πρώτη φορά εκτός από τους πελάτες και οι ανταγωνιστές αποκτούσαν «βήμα» για να πουν τη γνώμη τους.

Σήμερα το Blog Μάρκετινγκ έχουν επισκιάσει υπηρεσίες όπως το facebook, linkedin και twitter μιας και εκεί «μαζεύεται» η πληθώρα του κοινού. Ωστόσο υπάρχουν περιθώρια για να κερδίσετε από το Blog Marketing παρακολουθώντας αυτές τις πληροφορίες μιας και μπορούν να αφορούν και την επιχείρησή σας. Εάν είστε μεγάλη επιχείρηση. Το βασικότερο ίσως θέμα για τα blogs δεν είναι τεχνολογικό αλλά η δημιουργικότητα των bloggers να δημιουργούν τάσεις. Έτσι βλέπουμε πολύ συχνά ακόμη και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όπως η τηλεόραση και το ραδιόφωνο να επανεκπέμπουν πληροφορίες των blogs.

Το καλό με τα blog είναι ότι θα βρείτε συνήθως ενδιαφέροντες ανθρώπους. Είναι το μέλλον της μπλογκόσφαιρας αρκετά μεγάλο. Εσείς θα γίνετε συμμέτοχοι;

Twitter. Microbloggers όλου του κόσμου ενωθείτε!
Γιατί να διαφημιστώ με τη βοήθεια της Google

Related Posts