Συνέδριο WebWorldExpo 2015 στην Αθήνα

Συνέδριο WebWorldExpo 2015 στην Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η WorldWebExpo 2015 στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 με συντονιστή τον γνωστό και αγαπητό σε όλους μας δημοσιογράφο Γιάννη Ριζόπουλο. Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω σημαντικούς ομιλητές όπως τον πρόεδρο του Greca το Δημήτρη Θεοφάνους αλλά και εκπροσώπους του ELTRUN (παρατηρητήριο για το E-Commerce στην Ελλάδα) όπως η Κατερίνα Φραϊδάκη που ανέλυσαν σημαντικά σύγχρονα δεδομένα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Θέματα που αφορούν επικαιροποιημένα δεδομένα για το 2014-2015 (μόλις πριν μια εβδομάδα ξεκίνησε η έρευνα για το 2015-2016). Παρουσιάστηκαν και θέματα που καλύπτουν νομικές προεκτάσεις που πραγματικά υπήρξαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

Το συνέδριο συνεχίστηκε από τον Κώστα Στιβαρό, Διευθυντή epayments της Winbank που ανέλυσε σημαντικά θέματα με τις πιστωτικές κάρτες πριν και μετά τα capital controls ενώ παρουσιάστηκαν και αρκετές εφαρμογές (mobile or not) από το ελληνικό οικοσύστημα apps. Γενικά στο συνέδριο υπήρξε μια μεγάλη θεματολογία με cloud computing, mobile apps ακόμη και για …. Virtual Reality μας μίλησε o Γιάννης Σωτηράκος σε μία μοναδική ομιλία!!!

Τα θέματα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και υπήρχε μια συνεχής ροή επισκεπτών. Περιμένουμε τα καλύτερα και τις επόμενες χρονιές.

Δείτε περισσότερα για το συνέδριο στο www.webworldexpo.gr

Σημαντική αναβάθμιση Joomla 3.4.5
Στείλτε μαζικά email - 10+1 υπηρεσίες για αποστολή...

Related Posts