Το νέο Prestashop 1.7 σκίζει τον ιντερνετικό αέρα!

Το  νέο Prestashop 1.7 σκίζει τον ιντερνετικό αέρα!

Με πολύ καλύτερο τρόπο για την προσθήκη προϊόντων και ανανεωμένο interface, εξαιρετικά γρήγορο χρόνο και μοναδικές λεπτομέρειες, συντομεύσεις, αυτόματη διαχείριση στους συνδυασμούς και πάρα, πάρα πολλά ακόμα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα επανασχεδιασμένο Prestashop. 

Το Prestashop 1.7 είναι pre-certified σε Γερμανία πράγμα που σημαίνει ότι είναι έτοιμο να ταράξει τα γερμανικά νερά τα οποία εκτός από το Typo3 CMS δεν έχουν να επιδείξουν ένα τόσο αξιόλογο mid-enterprise eshop λογισμικό όπως αυτό. 

Επίσης έχουν αναβαθμιστεί η σελίδα των modules καθώς και το συνολικό back office.

Τέλος με δυνατότητα child themes ο δρόμος για αναβαθμίσεις updates θα είναι πιο εύκολος αφού δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να χάνονται μοναδικές ρυθμίσεις CSS και SAS, LESS. 

Και τώρα η πιο σημαντική ερώτηση! Είναι εύκολη η αναβάθμιση από Prestashop 1.6 σε 1.7; 

Η σύντομη απάντηση είναι ΟΧΙ! Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο δρόμος για αναβάθμιση δεν είναι καθόλου εύκολος. Πολλά modules και themes θα χρειαστούν σημαντικές βελτιώσεις και ακόμα είναι πολύ νωρίς -07 Νοεμβρίου μόλις ανακοινώθηκε η official release-. Μάθετε περισσότερα για την αναβάθμιση στο επίσημο post http://build.prestashop.com/news/prestashop-1-7-faq.

Αρχές του 2017 αναλαμβάνουμε παραγγελίες για δημιιουργία και αναβάθμιση eshop σε Prestashop 1.7.

Ο κώδικας είναι ποίηση
Joomla 3.5.1 - 2 φορές ταχύτερα / 50% χαμηλότερη κ...