Πως θα μετρήσετε την επιτυχία;

Πως θα μετρήσετε την επιτυχία;

Ο μόνος τρόπος για να αντιληφθείτε την επιτυχία είναι εκ του αποτελέσματος.

Αν τελικά οι πελάτες έρθουν στο μαγαζί σας και ψωνίσουν υπηρεσίες ή προϊόντα απο εσάς τότε το site σας είναι επιτυχημένο. Αν βάλετε τα χρήματα στην τσέπη σας έχετε πετύχει. Έτσι τουλάχιστον το μετράει ο περισσότερος κόσμος. Έχετε δει επιχειρήσεις που πτωχεύουν να ονομάζονται ποτέ επιτυχημένες;

Πριν όμως φτάσουμε εκεί θα πρέπει να κάνουμε και αυτές τις συζητήσεις. Συζυτήσεις που οδηγούν στην επιτυχία.

Δείτε μερικές σημειώσεις μου για το τι είναι επιτυχία...
1. Χρειάζεται πολύ καλός σχεδιασμός. Το διαδίκτυο αποτελεί έναν άριστο τρόπο για να πάτε την επιχείρησή σας πολύ μπροστά! Συνεχίστε να σχεδιάζετε!
2. Το internet δεν είναι φυλλάδιο. Είναι εργαλείο. Το να βάλετε απλά 5 κείμενα δε λέει τίποτα. Το χειρότερο μάλιστα είναι να αντιγράψετε κείμενα φτιαγμένα για έντυπα και όχι για το διαδίκτυο.
3. Συνεργαστείτε με ανθρώπους που έχουν γνώσεις. Νομίζω είναι αυτονόητο -αλλά όχι πάντα-. Η εμπειρία χρειάζεται αλλά πιο πολύ χρειάζεται ο ενθουσιασμός για τις νέες τεχνολογίες και τη σωστή εκμετάλλευσή τους για τον δικό σας τομέα.
4. Μηχανές Αναζήτησης. Το πιο δυνατό εργαλείο για να πάτε μπροστά. Τι να τις κάνεις τις γέφυρες αν δεν έχεις ποτάμια;
5. Μη παρασύρεστε από τις τεχνολογίες. Υπάρχουν πολλά καλούδια που κυκλοφορούν (εφέ, εφέ, εφέ) αλλά τελικός σκοπός είναι ο άνθρωπος. Αυτός πρέπει να εξυπηρετηθεί σωστά και εύκολα. Αυτόν εν τέλει πρέπει να υπηρετούμε αν θέλουμε να έχουμε εταιρικά -ήσυχη- συνείδηση.

Τι ψάχνουν οι επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας μετά ...
Μυστικά για επιτυχημένες επενδύσεις στο διαδίκτυο

Related Posts