Δημιουργήστε κείμενα που θα φέρουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

Δημιουργήστε κείμενα που θα φέρουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

Γνωρίζετε ότι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας είναι η συγγραφή περιεχομένου; Όσο περισσότερο και εξειδικευμένο είναι αυτό το κείμενο τόσο πιο πολύ αυξάνουν οι πιθανότητες να δημιουργήσετε κίνηση.

Τι όμως πρέπει να κάνετε για να βρείτε αυτές τις λέξεις κλειδιά;

1. Επιλέξτε λέξεις του κλάδου σας. Οι λέξεις αυτές πρέπει να είναι ειδικές και όχι γενικές. Αν για παράδειγμα πουλάτε ρούχα, γράψτε ενδύματα. Και αν πουλάτε ρούχα για άντρες του Roberto Cavalli γράψτε "Ανδρικά Ενδύματα Roberto Cavalli". Είναι εύκολο έτσι δεν είναι;
2. Βάλτε τουλάχιστον μία λέξη κλειδί και στον τίτλο του κειμένου αλλά την ίδια λέξη βάλτε την και σε κάθε κείμενο και κάντε το συνήθεια.
3.Γράψτε αρκετό κείμενο. 300-500 λέξεις είναι αρκετό. Να είστε περιγραφικοί.
4. Χρησιμοποιήστε σωστά τα Meta Tags (ρωτήστε τον προγραμματιστή σας). Εσείς μπορεί να μην ξέρετε αυτός ξέρει. Βέβαια για το Google δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Αλλά παίζει για άλλες μηχανές.
5. Αν μπορείτε χρησιμοποιήστε προγράμματα όπως το Google Adwords για να ελέγξετε αν οι λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείτε είναι όντως αποτελεσματικές.
6. Συμβουλευτείτε τον ανταγωνισμό. Σίγουρα θα βρείτε ανταγωνιστικά site.
7. Όσο πιο συγκεκριμμένοι γίνεστε τόσο το καλύτερο.
8. Μη χρησιμοποιείτε γενικές λέξεις όπως "προϊόν" κλπ

Αφού το κάνετε αυτό καθημερινά για ένα ολόκληρο χρόνο περιμένετε αποτελέσματα. Δεν θα φανούν σε μία μέρα. Ίσως να φανούν και συντομότερα (σε 6 μήνες σίγουρα θα έχετε κάποια αποτελέσματα).

Γιατί να διαφημιστώ με τη βοήθεια της Google
Είναι αδύνατο να προλάβετε τις εξελίξεις (μόνοι σα...

Related Posts