Τι είναι το Google Adwords

Τι είναι το Google Adwords

H Google το 2000 λανσάρει στην αγορά ένα διαφημιστικό πακέτο που χρησιμοποιεί στοχευμένες λέξεις κλειδιά. Το concept εξαιρετικά απλό. Ο πελάτης επιλέγει κάποιες λέξεις κλειδιά και το google φροντίζει ώστε μαζί με τα συνολικά αποτελέσματα να τοποθετούνται αυτόματα προβεβλημένες καταχωρήσεις με τις λέξεις κλειδιά σε εξέχουσες θέσεις.

Γιατί αξίζει να επενδύσετε
Το διαδίκτυο έχει αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο της σκέψης μας. Ο τρόπος που μαθαίνουμε και βρίσκουμε πληροφορίες, ο τρόπος που ψωνίζουμε και συνωστιζόμαστε σε κοινωνικά δίκτυα (πχ facebook) είναι πλέον εξαιρετικά διαφορετικός. Ένα όμως δεν έχει αλλάξει και δύσκολα θα αλλάξει. Η ανάγκη των χρηστών σας να σας βρουν στις πρώτες λίστες. Να βρουν γρήγορα την πληροφορία που αναζητούν.
Αυτό κάνει και το Google Adwords. Σας βάζει στις πρώτες (προβεβλημένες βέβαια) θέσεις.

Ποιες είναι οι νέες δυνατότητες;
Οι διαδικτυακές καμπάνιες μπορούν να προσφέρουν νέες δυνατότητες για να προσεγγίσετε το αγοραστικό σας κοινό. Έτσι μπορείτε να προσεγγίσετε:
Άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα
Άτομα που ζουν σε κοινό γεωγραφικό σημείο.
Άτομα με κοινή γλώσσα

Και ο παλιός τρόπος διαφήμισης;
Δεν σας είπαμε να παρατήσετε ότι διαφήμιση κάνατε μέχρι σήμερα. Αυτό που λέμε είναι πως θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιδανικό συνδυασμό (marketing mix) από διαφορετικά μέσα ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή απόσβεση της επένδυσή σας (return of investment). Το διαδίκτυο είναι η πλέον ανερχόμενη δύναμη στη διαφήμιση και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Τι πρέπει να κάνω τώρα;
Κλείστε ραντεβού στο γραφείο μου για να συζητήσουμε μαζί τον τρόπο που δουλεύατε μέχρι σήμερα και τον τρόπο που θα πρέπει να γίνει η μετάβασή σας στο μάρκετινγκ του διαδικτύου.

Τι είναι η βελτιστοποίηση λέξεων κλειδιών και πως ...
Βασικοί κανόνες καταχώρησης ιστοσελίδων σε καταλόγ...

Related Posts