Πως θα κερδίσετε πολλά λεφτά μέσω internet;

Πως θα κερδίσετε πολλά λεφτά μέσω internet;

Ακούω συχνά ανθρώπους να αναζητούν τρόπους να βγάλουν λεφτά από διαφημίσεις στο internet όπως από σχήματα affiliate, λεφτά από διαδικτυακό marketing (MLM), λεφτά από καζίνο, λεφτά από ρουλέτα…..γρήγορα και εύκολα λεφτά. Πολλοί από αυτούς λόγω της δουλειάς μου -του Search Engine Optimization- με έχουν πλησιάσει μάλιστα. Θέλουν να βγάλουν γρήγορα και εύκολα λεφτά.

Ναι υπάρχει τρόπος να κερδίσετε εκατομμύρια από το internet, αλλά οι πλούσιοι και επιτυχημένοι κρύβουν αυτά τα μυστικά από εσάς για να μην τα ανακαλύψετε!!!! Αυτό ίσως είναι το βασικότερο σενάριο συνωμοσίας που επαναλαμβάνεται για …αιώνες τώρα. Σου έχω ένα κρυμμένο θησαυρό μίλια μακρυά αλλά ο χάρτης είναι μυστικός και θα στον δώσω αν κάνεις αυτά που θα σου πω (σήμερα έχει κάπως αλλάξει το μυστικό….είναι οι “10 συμβουλές που θα σε κάνουν σούπερ πλούσιο σε μερικές μέρες”).

Ας είμαστε σοβαροί.-

Δείτε άμεσα πως μπορείτε να κερδίσετε πολλά λεφτά μέσω internet:

- Να είστε expert στον τομέα που ασχολείστε. Όσο πιο ειδικός ο τομέας αυτός τόσο το καλύτερο.
- Να είναι η αποκλειστική σας απασχόληση. Με part-time δουλειές δε γίνεται δουλειά.
- Να έχετε εμμονή σε αυτό.
- Να έχετε πάρα πολλές γνωριμίες.
- Να έχετε πολλές ειδικές πληροφορίες.
- Να συνδυάσετε τις πολλές αυτές γνωριμίες με τις ειδικές πληροφορίες και να εξάγετε συμπεράσματα μέσα από κριτική σκέψη.
- Να βρίσκεστε την κατάλληλη στιγμή στο σημείο που τα λεφτά “αλλάζουν χέρια”.

Αναρωτιέμαι καμιά φορά μήπως έχω διαλέξει λάθος επάγγελμα και είμαι σε λάθος χώρα. Μήπως και εγώ πρέπει να βάλω τις γνώσεις μου για να κερδίσω λεφτά μέσω internet και πρέπει να ασχοληθώ με το διαδικτυακό τζόγο (στοιχηματισμό όπως το λένε τελευταία τα καλά στόματα) και τα παράνομα στοιχήματα;

Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που πιστεύουν το αντίθετο και συνεχίζουμε μαζί τη δύσκολη πορεία μας σε αυτή την κατατρεγμένη χώρα. Και πραγματικά δε θέλουμε να βγάλουμε πολλά λεφτά μέσω internet. Θέλουμε να ζήσουμε απλά με αξιοπρέπεια και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας -που είναι οι γνώσεις μας- σε επαγγελματίες που θέλουν να βγάλουν νόμιμα λεφτά μέσω internet. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος -όχι για να βγάλετε πολλά λεφτά μέσω internet- αλλά να βγάλετε πολλές φορές τα λεφτά που έχετε επενδύσει. Αυτά είναι τα μόνα σίγουρα λεφτά μέσω internet.

To Drupal 8 είναι εδώ
Σημαντική αναβάθμιση Joomla 3.4.5